OKRESNÍ PŘEBORY VE FLORBALU mladší dívky

V úterý 14. 11. se náš tým mladších dívek zúčastnil turnaje škol ve florbalu, který se konal na sousedním gymnáziu. Tento sport začíná být i mezi děvčaty velmi oblíben, o čemž svědčil neobvykle větší počet přihlášených týmů, tedy 7.

Hrálo se ve 2 skupinách. Slovácká měla ve skupině ZŠ Kobylí a Kpt. Nálepky. Stačila nám jediná výhra pro postup ze skupiny, což se podařilo. Prohra s Kobylím nás neohrozila. Další výhra pak s velkým favoritem Lednicí v semifinále byla zásadním krokem pro postup do finále, kde jsme se opět střetly tváří v tvář s děvčaty z Kobylí, kde dominovala jedna velmi kvalitní hráčka. Atmosféra byla úžasná, skandovalo se, povzbuzovalo se, naše hráčky předvedly velkou bojovnost a týmovost. I hráčky z lavičky ukázaly sportovního ducha a srdečně podporovaly hlasitým křikem naše florbalistky. Skvělé výkony, ale hlavně výborná kondice rozhodla o vítězství našeho týmu. K naší velké radosti tak postupujeme do krajského kola.

Pochvalu za umístění a výbornou reprezentaci zaslouží:

Karin Izsófová, Lucie Kondllová, Dáša Haruštiaková, Magdaléna Frýdková, Anna Kočíbová, Karolína Rumpová, Veronika Malčicová, Adéla Brůčková, Nikol Osičková, Timea Turčíková, Tamara Mank, Nikol Veverková, Marie Lubalová

Adresa školy

Základní škola Břeclav, Slovácká 40
příspěvková organizace
Slovácká 2853/40, 690 02 Břeclav 

Ředitel školy

Mgr. Martin Janošek
Telefon: +420 515 518 101
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fakturační údaje

IČ: 60680709
ČÚ: 86-1846600207/0100