Volejbalistky ze Slovácké třetí v kraji

V pátek 3. 6. 2022 se ve Šlapanicích u Brna uskutečnilo krajské finále ve volejbalu dívek. Proti žákyním Slovácké stály soupeřky z Drásová, Vyškova, Brna, Znojma a Letovic. Los nám přiřadil do skupiny soupeřky z Letovic a Brna. Vítězství ve skupině a tím boj o krajského přeborníka byl pro holky velmi blízko. První zápas s Letovicemi jsme jasně vyhráli. Ve druhém utkání proti Brnu holky vyhrály první set. Bohužel další dva sety patřily soupeřkám, které zaslouženě postoupily ze skupiny jako vítězky.

Slováckou čekal tedy boj o bronz a soupeřem jim byla děvčata z Drásova. Začátek utkání se pro nás nevyvíjel dobře a první set byl jasnou záležitostí Drásova. Ve druhém setu se herní projev našich holek výrazně zlepšil a zejména velkou bojovností dokráčela děvčata ze Slovácké k cennému vítězství. Naše volejbalistky tak na turnaji obsadila krásné třetí místo.

Sestava ZŠ Slovácká:

Slámová Nikol, Vojáčková Tereza, Němečková Klára, Pláteníková Barbora, Strušková Natka, Baránková Eliška, Košťálová Rozárka, Wozarová Natka

Holkám děkujeme za vzornou reprezentaci

Adresa školy

Základní škola Břeclav, Slovácká 40
příspěvková organizace
Slovácká 2853/40, 690 02 Břeclav 

Ředitel školy

Mgr. Martin Janošek
Telefon: +420 515 518 101
E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Fakturační údaje

IČ: 60680709
ČÚ: 86-1846600207/0100